MASR: Urdhër për hapjen e programit Master Profesional në Gazetari Investigative


Urdhri nr. 342, datë 17.09.2021 i Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë për hapjen e programit të studimit Master Profesional ne “Gazetari Investigative”.


 

Shpërnda lajmin: