Anëtarët e KZSF-së dhe KQV-së dhe qendrat e votimit për zgjedhjet e Këshillit Studentor në FHF


Në vijim të procesit zgjedhor për këshillat studentor në Universitetin e Tiranës, në përfundim të hedhjes së shorteve për ngritjen e organeve të KZSF dhe KQV-ve përkatese në Fakultete, ju informojmë se, anëtarët e KZSF- së dhe KQV-së të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë janë si më poshtë vijon:

Fakulteti i Historise dhe Filologjise

KZSF:

  • Ani Turhani
  • Xhesika Isufi
  • Elsika Murrizi
  • Albjus Brahushaj
  • Peme Mani

1-KQV  Nr.1

  • Erion Tufa
  • Krisiola Kullolli
  • Gabriela Halla

Qendrat e votimit ku do të organizohen zgjedhjet janë sallat 106, 311, 314, 316, 324, 326.


 

Shpërnda lajmin: