KIZ – Vendimet Nr. 21 dhe 22, dt. 31. 07. 2020


Për Vendimet Nr. 21 dhe 22 të Komisionit Institucional të Zgjedhjeve në Universitetin e Tiranës klikoni linket e mëposhtme:

Shpërnda lajmin: