𝑫𝒆𝒑𝒂𝒓𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒊 𝒊 𝑮𝒋𝒆𝒐𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒔𝒆̈ 𝒐𝒓𝒈𝒂𝒏𝒊𝒛𝒐𝒊 𝒂𝒌𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒆𝒕𝒊𝒏 “𝑫𝒊𝒕𝒆̈𝒕 𝒆 𝑮𝒋𝒆𝒐𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒔𝒆̈ 𝟐𝟎𝟐𝟒”

𝑫𝒆𝒑𝒂𝒓𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒊 𝒊 𝑮𝒋𝒆𝒐𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒔𝒆̈ 𝒐𝒓𝒈𝒂𝒏𝒊𝒛𝒐𝒊 𝒂𝒌𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒆𝒕𝒊𝒏 “𝑫𝒊𝒕𝒆̈𝒕 𝒆 𝑮𝒋𝒆𝒐𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒔𝒆̈ 𝟐𝟎𝟐𝟒”

👉 Departamenti i Gjeografisë, në këtë aktivitet traditë tashmë, pati nderin të mikpriste një ndër themeluesit e parë të Katedrës së Gjeografisë, Prof.Dr. Vasil Kristo, i cili mbajti një leksion të hapur

DGK promovon për gazetarët manualin me titull “Gazetaria”

DGK promovon për gazetarët manualin me titull “Gazetaria”

U promovua sot në 𝑫𝒆𝒑𝒂𝒓𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒊𝒏 𝒆 𝑮𝒂𝒛𝒆𝒕𝒂𝒓𝒊𝒔𝒆̈ 𝒅𝒉𝒆 𝑲𝒐𝒎𝒖𝒏𝒊𝒌𝒊𝒎𝒊𝒕, 𝑭𝒂𝒌𝒖𝒍𝒕𝒆𝒕𝒊 𝑯𝒊𝒔𝒕𝒐𝒓𝒊-𝑭𝒊𝒍𝒐𝒍𝒐𝒈𝒋𝒊 manualin për gazetarët me titull„ “🅶🆉🅴🆃🆁🅸“ shkruar nga profesori i njohur gjerman i mediave, Stephan Russ-Mohl, në bashkëautorësi me Prof. as.

Hapet thirrja për pjesëmarrje në Shkollën Verore II të organizuar në kuadër të projektit Jean Monnet Module “ALPAsEU”

Hapet thirrja për pjesëmarrje në Shkollën Verore II të organizuar në kuadër të projektit Jean Monnet Module “ALPAsEU”

Në kuadër të Modulit Jean Monnet ALPAsEU organizohet Shkolla Verore “Vlerësimi social dhe ekonomik i Zonave të Mbrojtura në perspektivën e integrimit të Republikës së Shqipërisë në BE”. Në këtë Shkollë Verore,

Departamenti i Historisë në zbatimin e projektit “EduGame” të financuar nga BE

Departamenti i Historisë në zbatimin e projektit “EduGame” të financuar nga BE

Universiteti i Tiranës është përfshirë në proçesin e modernizimit të mësimdhënies përmes përdorimit të teknologjisë. Në mbështetje të këtij proçesi, Departamenti i Historisë është përfshirë në zbatimin e projektit “🅴🅳🆄🅶🅼🅴” të financuar

FHF organizon “Ditën botërore të librit dhe të drejtës së autorit”

FHF organizon “Ditën botërore të librit dhe të drejtës së autorit”

Për të 16-tin vit rradhazi Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë organizon në datën 23 Prill “Ditën botërore të librit dhe të drejtës së autorit”. Në kuadër të kësaj dite do të ketë

FHF dhe FGJH në “Panairin e Punës 2024”

FHF dhe FGJH në “Panairin e Punës 2024”

Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë dhe Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizuan sot “Panairin e Punës 2024”. “Panairi”, tashmë në vitin e tretë të realizimit të tij, synoi t’u krijojë studentëve

FHF dhe FGJH do të organizojnë së bashku: “Panairin e Punës 2024”

FHF dhe FGJH do të organizojnë së bashku: “Panairin e Punës 2024”

Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë dhe Fakulteti i Gjuhëve të Huaja i Universitetit të Tiranës do të organizojnë: “Panairin e Punës 2024”, më datë 18 prill, ora 10:00, në oborrin e Fakultetit. “Panairi”, që organizohet për

 

KZF FHF: Njoftim për ndarjen e komisioneve të qendrave të votimit për studentët

Njoftim i Komisionit të Zgjedhjeve të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë për ndarjen e komisioneve të qendrave të votimit për trupën zgjedhure studentë. Klikoni këtu për njoftimin e plotë…

KZF FHF: Vendim për caktimin e sallave të KQV-ve

Vendim Nr. 11, datë 14.06.2024 i Komisionit të Zgjedhjeve të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë për përcaktimin e sallave të KQV-ve. Klikoni këtu për vendimin e plotë…  

Hapet thirrja për aplikime për studentët në Universitetin Complutense të Madridit, në Spanjë

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Complutense të Madridit, në Spanjë për semestrin e dytë të vitit akademik 2024-2025. https://www.ucm.es/ Llojet e mobilitetit

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Padovas, Itali

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Padovas, Itali, për pjesëmarrje në aktivitetin “International Staff Week”, në datat 7 – 11 Tetor 2024. https://www.unipd.it/en/

Hapet thirrja për aplikime për bursa në Universitetin e Bolonjës, për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja përaplikime për bursa për mobilitete për mësimdhënie nëUniversitetin e Bolonjës në Itali, për stafin akademik me kohë tëplotë të Universitetit të Tiranës në kuadër të programit Erasmus + KA171 për vitin

KZF FHF: Vendim për miratimin e KQV

Vendim Nr. 10, datë 14.06.2024 i Komisionit të Zgjedhjeve të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë për ndarjen e roleve ne caktimin e kryetarit dhe sekretarit te KQV-ve dhe miratimin e KQV-ve. Klikoni këtu për vendimin e plotë…