Vendim Nr. 4 i KZF – FHF për shpalljen e listës së kandidatëve për drejtues të njësisë kryesore dhe për drejtues të njësisë bazë


Klikoni këtu për Vendimin Nr. 4, datë 10.05.2020 i KZF – FHF për shpalljen e listës së kandidatëve për drejtues të njësisë kryesore dhe për drejtues të njësisë bazë


 

Shpërnda lajmin: