Udhëzues për “Masat ndaj Covid-19 që duhet të ndërmarrin institucionet arsimore

Udhëzuesi i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, nr. 289, datë 04.05.2020 për “Masat ndaj Covid-19 që duhet të ndermarrin institucionet arsimore” klikoni këtu…

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *