Udhëzim për votuesit student dhe personel akademik


Udhëzim i Komisionit Institucional të Zgjedhjeve për votuesit student dhe personel akademik kliko këtu…


 

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *