Shpallje fituesi për pozicionin “Laborant” në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit

Kandidatja fituese për pozicionin “Laborant” në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit, pranë FHF-së është Znj. Laureta Beqiri

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *