Rezultatet e votimit në FHF për autoritetet dhe organet drejtuese


Për rezultatet e votimit në Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë për autoritetet dhe organet drejtuese klikoni këtu…


 

Shpërnda lajmin: