Pjesëmarrësit në Festivalin e Krijimit Letrar 2018

Duke vlerësuar të gjitha prurjet letrare të studentëve të Degës së Gjuhës dhe të Letërsisë Shqipe, njoftojmë studentët e mëposhtëm se krijimet e  tyre janë përzgjedhur të lexohen në Ditën Botërore të Librit dhe të së Drejtës së Autorit, më 23 prill 2018 dhe se ata duhet të jenë të pranishëm në sallën 210, në orën 14:00.

 1. Angjela Marku, Ennui (poezi)
 2. Esma Dodaj, Pnevmatoforë (prozë)
 3. Ina Basholli, Rikthim (prozë)
 4. Eva Kasemi, Grimçast (prozë)
 5. Eriola Doda, Krishtlindje (poezi)
 6. Sonila Çullhaj, Furizë (poezi)
 7. Ramazan Lloti, Thërras fluturat (prozë)
 8. Albina Roshi, Kam frikë (prozë)
 9. Mersina Makollari, Përshkrim (poezi)
 10. Egla Xhemalaj, Fragment (prozë)
 11. Artila Kashnjeti, Vegim (poezi)
 12. Vjola Aliaj, Një humbje kërkon zbrazje (poezi)
 13. Engjëll Luçi, Mendohet njeriu (poezi)
 14. Sara Velçani, Dy fjalë për t’u thënë (fragment proze)
 15. Irdhi Bardhi, E vërteta që më zgjoi (fragment proze)
 16. Mariela Haxhiaj, Nga dritarja brenda (poezi)
 17. Ervin Nezha, Udhëtari (fragment proze)
 18. Albina Plaka, Petalet e kristalta (poezi)
Shpërnda lajmin: