Njoftim për stafin akademik, ndihmes akademik dhe ai administrativ

Duke shpresur te jeni mire, bashke me familjaret, te afermit dhe miqte, me shpresen se situata sizmike po shkon drejt qetesimit, si dhe duke respektuar porosine e Rektorit te UT-se (paragrafi i fundit i urdherit), kerkoj qe stafi akademik, ndihmes akademik dhe ai administrativ te paraqitet ne pune te henen e deri ne nje komunikim tjeter, me qellim qe te hapen zyrat, te verifikohet gjendja e nderteses dhe te raportohet ne dekanat dhe tek Administratorja per çdo problem qe mund te konstatohet.
Pergjegjesit e departamenteve te mbledhin njesite baze per te diskutuar per situaten dhe per te dale me propozime per çfare duhet bere ne vijim. Pergjesit e zyrave te stafit ndihmes duhet te bejne te njejten gje dhe, nese nuk ka rrezik per jeten e askujt, te porositen te vazhdojne punen normalisht.

Dekani

Prof. dr. Sabri LACI

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *