Njoftim për prurjet letrare të studentëve të Degës së Gjuhës dhe të Letërsisë


Duke vlerësuar të gjitha prurjet letrare të studentëve të Degës së Gjuhës dhe të Letërsisë, i njoftojmë ata se krijimet e poshtëshënuara janë përzgjedhur të lexohen në Ditën Botërore të Librit dhe të së Drejtës së Autorit, më 23 Prill 2019.

Ditën e hënë, më 22 Prill 2019, ora 18:00, studentët fitues, të krijimeve të mëposhtme, të paraqiten në Fakultet.

 1. Klepsidra – poezi
 2. Humnerë e bardhë – poezi
 3. Një përrallë nga realiteti – fragment proze
 4. Koha në gjilpërën prej pambuku – poezi
 5. Netë krishtlindjesh – poezi
 6. Ndërgjegje e plagosur – poezi
 7. Rreth yjeve – poezi
 8. Pritmë – fragment proze
 9. Eja pranë – poezi
 10. Porositë e gjyshes – poezi
 11. Boll ma! – poezi
 12. Më duhet të iki – poezi
 13. Puhizë njerëzore – fragment proze
 14. Si gruri të digjem fushës – poezi
 15. Trëndafili – poezi
 16. Ti pastaj unë – poezi
 17. Tregoj – fragment proze / Fjalët që nuk u thanë kurrë – fragment proze / Ah sikur!   fragment proze
Shpërnda lajmin: