Njoftim për afatin përfundimtar për kryerjen e tarifës së shkollimit për vitin shkollor 2017-2018


Ju rikujtojmë që afati përfundimtar i kryerjes së pagesës së tarifës së shkollimit nga studentët e Fakultetit Histori-Filologji, për të gjitha degët e programet e të dy cikleve te studimit është data 8.6.2018.

Më poshtë shkarkoni mandatin për kryerjen e pagesës sipas ciklit dhe vitit përkatës.


 Klikoni këtu për vendimet për tarifat e shkollimit per vitin akademik 2017-2018
Shpërnda lajmin: