Njoftim për fillimin e vitit të ri akademik 2021-2022


Njoftohen të gjithë studentët se procesi mësimor fillon në datë 18 Tetor 2021.

Në zbatim të Urdhërit Nr. 395 datë 06.10.2021 i MASR dhe Urdhërit Nr. 413 datë 24.09.2021, Urdhërit 413/1 datë 27.09.2021 i MSHMS në auditor do të lejohen:

  • studentë me certifikatë vaksinimi;
  • studentë me testin PCR negativ;
  • studentë me vërtetim nga mjeku për pamundësi të kryerjes së vaksinës.

FHF ju uron një vit të mbarë e të suksesshëm!


 

Shpërnda lajmin: