Njoftim për ceremoninë e shpërndarjes së bursave të Fondacionit ALSAR 

Ditën e hënë, datë 27.01.2020, ora 12:00, në sallën Konrad Adenauer të FHF-së, do të organizohet ceremonia e shpërndarjes së bursave të Fondacionit ALSAR  për studentët me rezultate shumë të mira dhe që vijnë nga familje me të ardhura të pakta.
Janë të ftuar të marrin pjesë anëtarët e dekanatit, punonjësit ndihmës-administrativ me karakter akademik, studentët perfitues, si dhe studentë të tjerë, në varësi të kapacitetit të sallës.
Falenderojmë Fondacionin ALSAR për kujdesin e treguar ndaj studentëve të FHF-së, si dhe komisionin për punën serioze për përzgjedhjen e studentëve përfitues!
Me poshtë lista e studentëve përfitues:
Nr. Emër Mbiemër
1 Alda Ndoj
2 Aleksandra Kreku
3 Anxhela Hidri
4 Bresilda Cahani
5 Brisilda Paja
6 Doris Hysa
7 Elda Sollaku
8 Elisa Topuzi
9 Eqerem Torra
10 Eralda Dosti
11 Erikson Nikolli
12 Eriseld Hidri
13 Esma Dodaj
14 Eva  Sinanaj
15 Franko Gramozi
16 Gerla Kotka
17 Matilda Bako
18 Sara Hoxhallari (Muço)
19 Sheqere  Tabaku
20 Sibora Mulaj
21 Sibora Spahiu
22 Stefani  Pina
23 Vasiana Nune
24 Vitore Deda
25 Xhensila Tafa
Shpërnda lajmin: