Nga Ceremonia e Diplomimit të studentëve 2017-2018


Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë organizoi ditën e enje, datë 15.11.2018, ora 12:00, në “Amfiteatrin e Tiranës”, (Teatri i Hapur) Parku i Madh i Liqenit Tiranë, Ceremoninë e Diplomimit të Studentëve për vitin akademik 2017-2018, të ciklit të parë Bachelor dhe ciklit të dytë Master.

Shpërnda lajmin: