Nga ceremonia e dekretimit të Dekanit FHF, Prof. Dr. Sabri Laçi


Në datën 18 Dhjetor 2017, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni, dekretoi Dekanin e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë, Prof. Dr. Sabri Laçi. Në takim ishin të pranishëm dhe pedagogë të Fakultetit.

Shpërnda lajmin: