Mundësi studimi për studentët në Universitetin Shangai Jiao Tong, Kinë


Universiteti Shangai Jiao Tong në Kinë është një nga më të mirët në botë i renditur i 59-i në rang botëror. Ky Universitet ofron mundësi studimi me një gamë të gjerë programesh në gjuhën angleze për studentë të huaj me 60 programe Master dhe 41 programe për Doktoraturë në 25 degë të ndryshme. Klikoni këtu për fletepalosjen e Universietit Shanghai Jiao Tong


 

Shpërnda lajmin: