Mbi ditën informuese kushtuar aksionit Marie Kyri (MSCA) programi, Horizon Europe


Në kuadër të promovimit të programit të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, Horizon Europe, Agjencia e Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI) në bashkëpunim me Komisionin Evropian dhe Agjencinë Ekzekutive të Kërkimit (REA), organizojnë ditën informuese kushtuar aksioneve Mari Kyri (MSCA). Aktiviteti do të zhvillohet në datë 24.11.2022 në Hotel Rogner, Tiranë, gjithashtu edhe në formatin online. Në këtë aktivitet do të jetë dhe eksperti nga European Research Executive Agency (REA) Z. Alan Craig. Për më shumë informacion klikoni këtu…


 

Shpërnda lajmin: