Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet UPT-së dhe UT-së


Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Universiteti Politeknik të Tiranës dhe Universitetit të Tiranës klikoni këtu


 

Shpërnda lajmin: