Lista e aplikantëve fitues të raundit të dytë

Njoftohen të gjithë aplikantët fitues të raundit të dytë, të ciklit të parë Bachelor, viti akademik 2017-2018, për Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë, që të paraqiten në Sekretarinë Mësimore FHF për të kryer regjistrimin në një nga programet e studimit në të cilin janë shpallur fitues.

Me poshte gjeni ID-të e maturantit fitues sipas degëve:

Dega Arkeologji dhe Trashëgimi Kulturore

Dega Gazetari

Dega Gjeografi

Dega Gjuhë-Letërsi

Dega Histori

Ju mirëpresim!

 

Shpërnda lajmin: