Leksione me studentët e Gjeografisë nga Prof.dr. Birgit Glorius

Në kuadër të programit Erasmus+,  Prof.dr. Birgit Glorius nga Universiteti Chemitz, Gjermani zhvilloi me studentët e degës së Gjeorgrafisë në datat 26, 27 dhe 28 mars leksionet me temë:

  • Turizmi dhe zhvillimi rajonal në Gjermani;
  • Migrimi i brendshëm dhe rajonal në Gjermani;
  • Integrimi në EU i vendeve të balkanit perëndimor – nga perspektiva e Gjermanisë.

 

Shpërnda lajmin: