Konferencë dedikuar 100 vjetorit të Republikës Demokratike të Azerbajxhanit

Ambasada e Republikës së Azerbajxhanit në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës ka kënaqësinë t’ju ftojë në Konferencën dedikuar 100 vjetorit të Republikës Demokratike të Azerbajxhanit

Data: E martë, 22 Maj 2018, ora 13:00

Vendi: Fakulteti i Historise dhe i Filologjisë

Adresa: Rruga e Elbasanit, Tiranë

Programi:

– Z. Eldar Aliyev – I Ngarkuari me Punë a.i. i Ambasadës së Republikës së Azerbajxhanit në Republikën e Shqipërisë

“Historia e Republikës Demokratike të Azerbajxhanit gjatë viteve 1918-1920”

– Znj. Entela Mucho – Kërkuese – Historiane

“100 vite pavarësi për Azerbajxhanin – Histori suksesi”

– Z. Vusal Qambarov – Lektor nga Universiteti EPOKA

“Fatali Khan Khoysky – Kryeministri i parë I Azerbaixhanit. Mësues i demokracisë dhe i lirisë.

Shpërnda lajmin: