Klubi Dramës FHF, nderohet me Çmimin e Artë Gjergj Fishta


Komisioni i Vlerësimit të krijimtarisë kushtuar Gjergj Fishtës, në 150 vjetorin e lindjes së tij, nderon Klubin e Dramës FHF, UT.

Pas pjesmarrjes në konkursin “ Clean Score”, “ J Store”, mbi fotodramën “ Kështjellë rëre”, me autore dhe realizues vetë studentët, gjithashtu realizimit të radiodamatizimit për herë të parë në Radio Tirana, të “Jerina, ase mbretnesha e lulevet”, Klubi i Dramës, realizoi me sukses pjesmarrjen në konkursin kombëtar” Award for the Exellence in researsch and practise” 2021. Ndërkohë studentët u prezantuan me përvojën kërkimore të tyre në konferencën ndërkombëtare “ 16-th International Interdisciplinary Conference, Education and Culture in Conteporary Society”, në Universitetin “ Fan S. Noli”, Korçë, ku edhe u nderua me këtë çmim.
Klubi i Dramës FHF, nderohet në prag të 10 vjetorit të themelimit të tij.


Shpërnda lajmin: