Kërkimi shkencor në kuadër të një shoqërie dinamike

Këtë javë në Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë, në kuadër të projektit “Kërkimi shkencor në kuadër të një shoqërie dinamike”, me mbështetjen e PERFORM, ishin të ftuara Prof. Christina Kuoulouri nga Universiteti Panteon i Athinës dhe Prof. Dubravka Stojanovic nga Universiteti i Beogradit. Prof. Koulouri prezantoi temën me titull “Çarmatosja e historisë në Ballkan: Mësimdhenia e ngjarjeve traumatike dhe ceshtjeve te mprehta. Ndërsa Prof.Stojanovic prezantoi temen”Si mund të ndihmojë në pajtimin etnik, mësimdhenia e historisë në ish-Jugosllavi”.

hist 6
« 1 of 8 »
Shpërnda lajmin: