Hapen regjistrimet per kurset e gjuhes kineze

lnstituti Konfuci hap regjistrimet për kurset e reja të gjuhës kineze. Këto kurse zhvillohen pranë qendrës së Institutit Konfuci-UT (Godina LIRIA, Qyteti Studenti). Kurset ofrohen falas vetëm për studentët e Universitetit të Tiranës ndaj nxitoni të regjistroheni brenda afatit të caktuar. Për t’u regjistruar, jeni të lutur te vizitoni faqen zyrtare të Institutit www.ciut.edu.al. Afati i fundit për regjistrimet është data 29 Shtator 2017 dhe kursi i gjuhës kineze fillon më date 9 Tetor 2017.

Shpërnda lajmin: