Gjate ceremonisë së shpërndarjes së bursave të Fondacionit ALSAR

Sot datë 27.01.2020, ora 12:00, në sallën Konrad Adenauer të FHF-së, u organizua ceremonia e shpërndarjes së bursave të Fondacionit ALSAR për studentët me rezultate shumë të mira dhe që vijnë nga familje me të ardhura të pakta financiare.
Falenderojmë Fondacionin ALSAR për kujdesin e treguar ndaj studentëve të FHF-së!

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *