FHF: Për fillimin e vitit të ri akademik 2020-2021


Në vijimësi të  komunikimeve me Ministrinë e Arsimit dhe vendimit të Komitetit Teknik të Ekspertëve viti i ri akademik 2020-2021 do të nis me mësimdhënien online, duke evituar çdo kontakt në auditore, sipas afateve të përcaktuara.

Shkresa e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë mbi fillimin e vitit të ri akademik 2020-2021 klikoni këtu…


 

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *