FHF: Njoftim për bursat për vitin akademik 2020-2021


Lajmërohen të gjithë studentët të cilët janë në pritje të bursës studentore të ndjekin hapat e mëposhtme:

  1. Verifikoni emrin tuaj në listë.  Nëse i përkisni listës plotësoni aplikimin sipas pikës 2. Nëse jo dhe keni aplikuar me të gjitha dokumentat e nevojëshme qendroni në pritje të një njoftimi të dytë deri në kthimin e një pergjigjeje të verifikimit të dokumentacionit nga Bashkia përkatese.
  2. Plotësoni dhe dërgoni të dhenat e llogarisë suaj bankare. Llogaria bankare është e detyrueshme të jete aktive vetëm ne Alpha Bank. Para se të dërgoni të dhënat bankare në këtë formë ju lutemi verifikoni edhe njëherë saktësinë në mënyrë që të mos e nisni gabim. (çdo karakter IBAN dhe CIF të perputhet me të dhënat qe keni marrë nga banka).
    • Klikoni këtu për të plotësuar dhe dërguar Numrin e Llogarisë Bankare

Për çdo paqartësi kontaktoni: elona.allbani@fhf.edu.al

Ju faleminderit!


 

Shpërnda lajmin: