Dita Botërore të Librit dhe e së Drejtës së Autorit në FHF


Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, UT, organizoi ditën e hënë, më 23 prill 2018, Ditën Botërore të Librit dhe së Drejtës së Autorit. Në këtë aktivitet u organizuan aktivitete të ndryshme si promovime të librave, ekspozita virtuale mbi botime më të hershme, performanca mbi krijimtarinë e Migjenit, tryeza të rrumbullakëta, etj.  Gjithashtu Festivali i Krijimit Letrar, ishte një prej aktiviteteve më interesante, plot energji, entuziazëm, kureshtje dhe pozitivitet, në kuadër të aktiviteteve kushtuar Ditës së Librit.

Shpërnda lajmin: