Category Archives: Intervista

Fjala përshëndetëse e Prof. Dr. Sabri Laçi në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare të Departamentit të Letërsisë “Botët e përkthyera të letërsisë: nga përkthimi te krijimi”

E nderuar Përgjegjëse e Departamentit të Letërsisë, Prof. asoc. dr. Lili SULA, Të nderuar mysafirë nga Republika e Kosovës, Të nderuar kolegë, Të dashur studentë, Është kënaqësi e veçantë që të përshëndes këtë konferencë shkencore, interesante si për tematikën dhe

Fjala përshëndetëse  e Dekanit të FHF-së, Prof. dr. Sabri LAÇI në Ceremoninë e Diplomimit të studentëve

07.11.2019 I nderuar Rektor i Akademisë së Studimeve Albanologjike, Prof. dr. Marenglen VERLI, I nderuar Akademik, Prof. dr. Artan FUGA, Të nderuar kolegë, Dekanë të fakulteteve të UT-së: Prof. Dh. Kule, Prof. S. Drushku, Prof. A. Hoxha, Prof. E. Rapti,

Viti i ri akademik, dekani Sabri Laçi: Risi në programe, problem kërkimi shkencor

Intervista, e realizuar nga gazetarja Enida Vërça, është publikuar në gazetën “Shekulli”, më datë 14.10.2019 Sabri Laçi, dekani i fakultetit të Historisë dhe Filologjisë, thotë se viti i ri akademik ka nisur me ritme pozitive. Për raundin e fundit kanë

Akreditimi i UT duhej bërë më herët, qeveria të rrisë buxhetin për arsimin dhe kërkimin shkencor

Intervistoi: Enida Vërça Prof. dr. Sabri Laçi, Dekani i Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë në Universitetin e Tiranës, në një intervistë për gazetën “Shekullin”, thekson se akreditimi ka ardhur si rezultat i pasqyrimit të vlerave që mbart universiteti, edhe pse