Sondazh për studimin e tregut të punës

Për nevojat e akreditimit, për studimin e tregut të punës, do organizohet një sondazh me ish studentët, të cilët kanë mbaruar studimet e ciklit të parë Bachelor dhe ciklit të dytë Master pranë Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë në vitet 2014, 2015, 2016, 2017.

Ju lutemi, plotësoni formularin e mëposhtëm duke klikuar linkun këtu…

Shpërnda lajmin: