Promovimi i librit “Shqiptarët në Rumani”


Në datë 29 Janar 2018, ora 10.00 në ambientet e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë organizohet promovimi i librit “Shqiptarët në Rumani” (Historia e Princërve Gjika në shekujt XVII, XVIII, XIX) i autores së njohur Elena Gjika botuar nga Shtëpia Botuese “Kadeli”.

Shpërnda lajmin: