Kampionati i Minifutbollit dhe i Volejbollit

Ekipet studentore të FHF besojnë se sporti në ajër të pastër nën thirrjet e tifozëve, është mënyra më e mirë për të kaluar kohën e lirë. FHF dhe Departamenti i Sporteve organizuan Kampionatin e Minifutbollit dhe Volejbollit në FHF. 4 ekipet e volejbollit të vajzave dhe 4 ekipet e futbollit të djemve dhanë maksimumin për të fituar! Kupën në futboll e fitoi Historia, ndërsa në volejboll Gjeografia!

Shpërnda lajmin: