Category Archives: Njoftime

Praktika mësimore në Bashkinë e Tiranës

Bashkia e Tiranës ofron një mundësi shumë të mirë praktike mësimore për të gjithë të rinjtë dhe të rejat që ndjekin studimet e larta universitare. Studentët që zgjedhin Bashkinë Tiranë për të kryer praktikën mësimore vendosen në një mjedis dinamik

Promovimi i librit “Shqiptarët në Rumani”

Në datë 29 Janar 2018, ora 10.00 në ambientet e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë organizohet promovimi i librit “Shqiptarët në Rumani” (Historia e Princërve Gjika në shekujt XVII, XVIII, XIX) i autores së njohur Elena Gjika botuar nga Shtëpia

Njoftim për kryerjen e tarifës së shkollimit për vitin shkollor 2017-2018

Ju rikujtojmë që afati përfundimtar i dorëzimit të mandatit të bankës pranë Sekretarisë mësimore është data 28.02.2018. Më poshtë shkarkoni mandatin për kryerjen e pagesës sipas ciklit dhe vitit përkatës. Bachelor viti i parë Bachelor viti i dytë Bachelor viti i

Zgjidhen Zv. Dekanët e FHF-së

  Në zbatim të ligjit të arsimit të lartë, neni 43, pika 2, sot më dt. 10.01.2018 Dekani i fakultetit, Prof. Dr. Sabri Laçi, në mbledhjen e Dekanatit prezantoi Zv. dekanët e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë: Dekan për veprimtarinë

Nga ceremonia e dekretimit të Dekanit FHF, Prof. Dr. Sabri Laçi

Në datën 18 Dhjetor 2017, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni, dekretoi Dekanin e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë, Prof. Dr. Sabri Laçi. Në takim ishin të pranishëm dhe pedagogë të Fakultetit.

Njoftim për perjashtimin nga tarifa e shkollës për vitin akademik 2017 – 2018

Lajmërohen të gjithë studentët e ciklit të parë Bachelor që deri në datë 20 Dhjetor 2017, ora 13.00, pranohen dokumentat për përjashtimin nga tarifa e shkollës. Studentët që plotësojnë kriteret dhe dokumentacionin ligjor të përjashtimit ose reduktimit të tarifës së shkollimit pasi plotësojnë